Crossdresser

CROSSDRESSERS

CrossDresser en er zo natuurlijk mogelijk uitzien als vrouw

Veel CrossDressers vinden het belangrijk er zo natuurlijk mogelijk uit te zien als vrouw. Maar je hebt je mannelijke afmetingen, vormen, bouw, bewegingen en gedragingen.

Om zo goed mogelijk als vrouw gezien te worden door anderen, is het dus niet alleen de keuze van kleding, haar, make-up en accessoires die van belang is.

Omdat iedereen anders is, past de ene kleur beter bij je dan de ander en staat lang niet iedereen blond (lang) haar. Bepaalde  kledingstijl staat bij de ene vrouw  natuurlijk en bij de ander onnatuurlijk. Zo zal ook niet bij iedereen dezelfde pump met hoge hakken staan.

Wanneer alle elementen goed gaan samenwerken, kan je er zo goed mogelijk als een geboren vrouw uitzien. Sylvia, persoonlijk stylist van TransLifeStyle kan alle punten in detail met jou uitwerken.

Jouw wensen vertalen we tot een stijlvol uiterlijk;

Denk bv aan:

Lichaamsvorm: de verschillende lichaamsvormen komen zowel bij de man als vrouw voor. Je lichaamsbouw is de basis van waaruit Sylvia met je kijkt welk model kleding jouw vrouwelijkheid benadrukt. Alles in balans brengen is het uitgangspunt. Sterke punten krijgen extra aandacht en minder sterke laat Sylvia naar de achtergrond verdwijnen zodat er een vrouweljik beeld ontstaat.

Kledingstijlen en de stijlen van je hart: welke vrouwelijke eigenschappen heb jij?

Het natuurlijke / sportieve stijl: jij beweegt graag en draagt kleding die je niet belemmert. Je houdt van natuurlijke tinten en zachte stoffen. Je bent zelfverzekerd, ontspannen en informeel.

De romantische stijl: jij houdt van kleur, bloemen , fijne motiefje en vloeiende lijnen. Je bent charmant, vriendelijk en vrouwelijk.

De dramatische stijl: kleurcontrasten in gewaagde moderne creaties zijn voor jou belangrijk. Jij valt graag op en bent extravagant.

De klassieke stijl: jij ziet er graag chique en elegant uit in kleding van goede kwalitieit. Je bent evenwichtig, sierlijk en  beheerst.

De bohemien stijl:  jij kiest zwierige lange jurken, geborduurde details, armbanden, laarzen en natuurlijk een leuke hoed. Je voelt je vrij, romantisch, creatief en kiest je eigen weg. 

Kledingkeuze:

De kledingstijl die bij jou past hangt af van je persoonlijjkheid en je lichaamsbouw. Heb je bv een rechte bouw met weinig rondingen dan zal bij jou een doorsnee romantische stijl minder tot zijn recht komen. Maar wat nu als de vrouw in jou wel romantisch is? Dan zoeken we kleding waarbij jouw rechte lichaamsbouw er wat ronder en zachter uitziet en we ook aandacht geven aan jouw charmante vrouwelijke persoonlijkheid!

Bij veel crossdressers passen vaak 2 stijlen. Geweldig om daar mooie en spannende combinaties in te maken. Samen met specifieke accessoires creeëren we een eigen look en wordt jij zo’n aantrekkelijke vrouw met eigen stijl zodat anderen jou als voorbeeld zullen nemen.

Kleur, kapsel en make-up:

Kleurkeuze: Draag je de kleuren die je huid en haar een frisse tint geven, dan zie je er jonger en vrouwelijker uit, echt waar!!  Welke combinaties van warme of koele kleuren, lichte of diepe, heldere of gedempte kleuren halen de vrouw in jou naar boven?

Zie: de shopping ervaring van Lidi zij draagt helder warm groen. Een kleur die haar verraste en zij nooit zelf had gekozen.

Als je haar maar goed zit!!

De kleur: Zorg dat het kapsel qua kleur bij je huid past. Hebt je bv van nature koel donkerblond haar dan zal warm rood haar je gezicht niet opfleuren maar juist ouder en valer maken.

Model: zoveel modellen pruiken / haarwerken. Laat je niet verleiden tot het kopen van die geweldige vrouwelijke pruik op internet. De kans dat ie je niet staat of past is groot! Maak een afspraak voor een kleuradvies en we  bepalen ook het beste model bij jouw gezichtsvorm.

Make-up:

Gebruik nooit een kleur die je op je gezicht ziet zitten of die een andere tint heeft dan je hals. Het geeft een onnatuurlijk  effect en is niet vrouwelijk. Twijfel je?  Maak dan een afspraak. Je leert hoe je een natuurlijke make-up aanbrengt en de juiste accenten legt op bv je ogen en mond.

Accessoires:

Deze maken jouw stijl compleet. Met sieraden, bril, ceintuur, sjaal en tas  kan je hetzelfde setje kleding omtoveren tot iets nieuws. Accessoires helpen je accenten te leggen en je  pluspunten te benadrukken.  Je kan er zelfs je figuur positief mee verbeteren! Bv een taille creëren of een buikje verstoppen. Accessoires staan goed als ze qua kleur en vorm bij je passen. (foto diana met bril en oorbellen)

Lopen en zelfvertrouwen:

Houding en lopen:  zorg dat je een op elegante rustige manier leert lopen, rechtop zodat er geen twijfel bestaat  “jij bent een zelfverzekerde vrouw”.

Om je op gang te helpen: oefen met het onderstaande linker filmpje. Vind je het lastig je houding zelf goed te corrigeren maak dan een afspraak voor begeleiding.

Lopen op hakken:  ja dames: de stiletto!! het lijkt het ultieme vrouwelijke schoeisel. Een hele kunst om hier elegant op te  lopen. Lukt het niet of heb je gewoon geen zin in pijnlijke voeten kies dan liever voor een lagere of platte vrouwelijke schoen zodat je een natuurlijk loopbeweging maakt. Je voelt je zekerder en dat zul je ook uitstralen! Niemand die naar jouw voeten zal kijken!!

Wil je oefenen op hakken? Kijk dan het onderstaande rechterfilmpje.

Zelfvertrouwen: alles goed stijlen maakt jou een mooie vrouw en draagt veel bij aan een positief zelfbeeld. Wordt je bewust van jouw sterke punten bv schitterende ogen, mooi gevormde lippen of geweldige benen. Wees er trots op. Wil je meer bereiken? Maak een afspraak voor een compleet stijladvies met dubbel resultaat: er prachtig en vrouwelijk uitzien en  een merkbare versterking van je zelfvertrouwen.

Shoppen:

Ben jij er klaar voor? Sylvia gaat  samen  met jou shoppen. Eerst zorgen we dat je er zo vrouwelijk mogelijk uitziet voordat we de stad in gaan. Heb je nog niet genoeg vrouwen kleding dan zorgt Sylvia dat je in de 1e winkel die jullie bezoeken een setje scoort die je direct kunt aantrekken. Je voelt je meteen zelfverzekerder. Vervolgens ga je, zoals vrouwen dat doen, gezellig  verder shoppen. Sylvia adviseert je en helpt goede keuzes te maken. Het passen is misschien in het begin een beetje eng maar je zal al snel zien dat je net als andere vrouwen behandeld wordt. En dat is super leuk!! We gaan naar huis met tassen vol mooie kleding die passen bij jouw budget en jouw stijl.
Een échte gezellige vrouwendag!

Wil je meer weten over hoe anderen de aanpak hebben ervaren? Lees o.a de ervaringen van Frederiek, Lidi en Aanrader!

Lifestyle

Nieuwe ervaringen, je grenzen verleggen en veel plezier. Geef vorm aan de echte jij met onze evenementen, cursussen en workshops.

Ontmoeten

In een veilige omgeving ontmoet je nieuwe mensen tijdens workshops en evenementen.

Jezelf zijn

Goed in je vel zitten en blij zijn met jezelf. Van binnen, in je lichaam en van buiten. Persoonlijke coaching, styling, workshops en online cursussen.

Ben je nieuwsgierig naar meer en wil je een afspraak te maken?

Bel of mail naar:
Sylvia Kruissink
sylvia@translifestyle.nl
telefoon  06 – 12 10 63 75

Of wil je liever anoniemer contact leggen?

Dat kan via Facebook of messenger. Jouw informatie wordt vertrouwelijk behandeld. In dit eerste contact maken we kennis met elkaar en kunnen we naar wens een volgende afspraak maken op de rustige locatie bij TransLifeStyle in Amsterdam.

Kijk voor meer informatie en prijzen hier.
Tot ziens!

AANBOD

Meedoen aan onze workshops, evenementen, styling-, coachingstrajecten of persoonlijk advies? Kijk naar welke mogelijkheden er zijn en neem contact op om een afspraak te maken. Bel of mail gerust als je eerst nog vragen of specifieke wensen hebt.