tip voor lange vrouwen-grote tas

Lange vrouwen, ga mee naar de Lange Dame

Ter voorbereiding: 3 stijltips voor lange vrouwen

Ben jij langer dan 1.80 cm ?  Dan ben je een lange vrouw. Ben jij tevreden met je lengte en benieuwd hoe je je goed kleedt? Of vind je jouw lengte nog lastig en wenste je dat je kleiner was? Hier alvast 3 tips voor alle lange vrouwen.

 

Tip 1

Ben jij lang en slank dan is het mooi om een contrast aan te brengen
tussen je onder – en bovenlichaam. Dat kan met kleur of dessin, of beide.

Zoals deze dame laat zien.

tip voor lange vrouwen-contrast tussen boven- en onderlichaam

Tip 2

Heerlijk toch? Als lange vrouw staat een grote tas beter dan een kleintje
(en daar kan lekker veel in J )

tip voor lange vrouwen-grote tas

Tip 3

Natuurlijk mag je trots zijn op je lengte, maar wat als je toch wat kleiner wilt lijken?
Kies dan voor modellen met een asymmetrische vorm en schuine lijnen.

tip voor lange vrouwen-asymetrisch

 

Lange dames, ga mee naar Groningen

Wil jij nog meer handige tips? Ga dan mee naar onze gezellige shopavond bij de Lange Dame in Groningen op zaterdag 15 oktober a.s..

Deze winkel is gespecialiseerd in kleding voor lange vrouwen. Dus eindelijk mouwen die tot op je pols komen, tailles die op de goede plek zitten en kleding die jouw mooie punten benadrukken.

De Lange Dame gaat speciaal voor ons open en we kunnen dus in alle rust samen passen en dingen uitproberen. Kopen mag, maar hoeft natuurlijk niet.

 

Praktische workshop vooraf

Tijdens de workshop om 14.00 uur vertelt Sylvia onder het genot van een kop koffie of thee en iets lekkers meer over het kleden als Lange Vrouw. Zo weet je voortaan waar je op moet letten als je gaat shoppen.  Je krijgt een handig ebookje met tips mee.

Met die informatie kun je daarna helemaal los in Groningen. We verzamelen vervolgens weer om 18.00 uur, bij de Lange Dame.

 

Privé shoppen en persoonlijke stijltips bij de Lange Dame

Wat is nu leuker dan shoppen in een winkel waar alle kleding gemaakt is voor Lange Vrouwen? We gaan vanaf 18.00 uur gezellig samen shoppen in de Lange Dame. Zoals gezegd, je kunt van in alle rust van alles passen en uitproberen. Kopen mag, maar hoeft niet.

Bij de “Lange Dame” krijg je tijdens het passen tips die specifiek bij jouw lichaam passen, o.a. van Sylvia.  Zo zie jij er op je mooist uit, ook als Lange Vrouw.

 

Workshop en shopsessie

Als je mee wilt, boek dan nu je plek voor de workshop en de shopsessie. Voor 25 euro ben jij er zaterdag bij en doe je mee.

Je kunt natuurlijk op en neer reizen naar Groningen. Maar als je gelegenheid hebt, een weekendje Groningen is natuurlijk ook leuk!