Erik

Wat kan je verwachten van Sylvia en Peter?

Ze oordelen niet, zijn oprecht en dat werkt bij mij erg geruststellend. Sylvia vindt het alleen maar mooi als je eindelijk jezelf kan zijn. Peter straalt veel rust uit en zal je op een positieve manier proberen te prikkelen, zodat je verder kunt ontwikkelen.

Ik zou graag mezelf zijn, zonder angst of voorbehoud. Maar waarom doe ik het dan nog niet? Zo lang ik mij kan herinneren heb ik het gevoel dat ik anders ben. Van jongs af aan had ik interesse in zowel “jongens” als “meisjes” dingen, maar ik kon daar niet goed mee omgaan. Wanneer ik in de spiegel kijk, zie ik een vreemde man terug kijken.

Een aantal jaren geleden kwam ik op de website van Translifestyle maar ik werd afgeschrikt zonder te weten waarom. Pas toen ik opmerkte dat Sylvia en Peter mensen zijn die gewend zijn om buiten de kaders van geslachtsrollen te denken heb ik contact opgenomen, omdat ik dacht “dat is precies wat ik nodig heb”. Overigens stoort het man zijn me niet en wil dat ook niet verbergen.

Dankzij Peter begin ik mezelf beter te begrijpen. Namelijk ik ben Erik, hypergevoelig, creatief en wil graag andere mensen helpen en toevallig heb ook nog een fluïde persoonlijkheid. Peter heeft in de verschillende coaching sessies die ik met hem heb gehad orde in de chaos weten te scheppen. Voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel dat ik weet wat voor mij belangrijk is. En sinds kort, wanneer ik in de spiegel kijk, zie af en toe mezelf terug kijken.

Samen met Sylvia ben ik nog op zoek naar mijn eigen look, omdat ik een fluïde persoonlijkheid heb vind ik het leuk om dat ook te laten zien. Ik denk dat Sylvia met mij wel een uitdaging heeft om er achter te komen wat ik daadwerkelijk leuk vind. Ze zal het niet nalaten om me een beetje uit te dagen, door af en toe een vraag te stellen of iets te laten zien. Geen kledingstuk of kleur is taboe en een wereld is voor me open gegaan en ik vraag me oprecht af wie straks het meest verrast is met het eindresultaat.

Groet Erik