Vrouw zijn

De echte JIJ – groepstraject voor vrouwen

In dit traject zitten een aantal van onze meest populaire workshops en begeleidingsopties. Twee workshops Kleuradvies en het Vergroten van je zelfvertrouwen en een individuele holistische massage gaan ervoor zorgen dat je meer zelfvertrouwen hebt aan het eind van dit traject.

Ruimte nemen, zo doe je dat

Krachtiger overkomen, de sleutel zit in je lijf. In deze workshop werk je met opstellingen en leer je om op een andere manier ruimte in te nemen. Je voelt je daarna sterker en komt krachtiger over.

Personal shopping (voor Transvrouwen)

De juiste kledingstijl helpt je om je er écht vrouwelijk uit te zien!. Maar hoe doe je dat? Een personal shopping van 4 uur in Amsterdam met Sylvia helpt je op weg.

Exclusief pruiken shoppen

Eindelijk weet je welk kapsel / pruik bij jou past met het deskundig advies van Sylvia. Je kapsel sluit aan bij de vrouw die jij bent. Pruikenwinkel xyz gaat speciaal voor ons open 47 euro.

Op ontdekkingsreis (voor Transvrouwen)

Vergroot je zelfvertrouwen in deze workshop voor transvrouwen. Met behulp van oefeningen ontdek je in deze workshop van 5 uur eerst wat jou uniek maakt en oefen je wat je ontdekt hebt onder begeleiding. 75 euro

Een natuurlijke uitstraling, je basis make up

Make up is een super hulpmiddel om te laten zien wie jij bent. In deze groepsworkshop van 3 uur leer je hoe je een basis –naturel make up aanbrengt met een natuurlijke uitstraling. 25 euro

Exclusief Shoppen

Je bent een lange vrouw. Jurken en broeken zijn vaak te kort en de mouwen van bovenkleding niet lang genoeg. En je wilt zo graag kleding die wél past, in je eigen stijl waarin jij je vrouwelijk voelt. Kom mee naar een echte speciaalzaak: Lange Dame 47 euro.

De Echte JIJ workshop

Beter naar je gevoel luisteren, verbinding maken met je lichaam. In deze workshop van 3 uur ervaar je drie technieken die je helpen om je meer op je gemak te voelen in je lijf.