Nader te bepalen Nader te bepalen

De echte JIJ – Groepstraject voor mannen

Je staat voor de spiegel en bent… trots op jezelf! Dat is het resultaat van dit traject in een kleine groep mannen (3-6).   300 euro

Beschrijving

Voel je je onzeker? Voel je je lijf niet en zit je in je hoofd?

Dit groepstraject voor mannen brengt daar verandering in door te werken aan zelfvertrouwen, lichaamsbewustzijn en ontspanning.

Workshop Jij aan het roer, 4 uur

Wat ervaar jij als jezelf aan het roer van je leven gaat staan. Dat is het thema van de boottocht door de grachten van Amsterdam die jou in je kracht zet.

Jij gaat ervaren wat er gebeurt als je ander gedrag gaat tonen en wat dit doet met je energie. Je krijgt opdrachten mee om thuis aan de slag te gaan. De workshop wordt begeleid door Peter.

Workshop Rust en ontspanning, 2.5 uur

In deze workshop ga je aan de slag met technieken om meer rust te krijgen in je dagelijks leven. Peter leert je deze technieken aan.

Holistische massage, 1.5 uur

Om je meer op je gemak te voelen in je lichaam krijg je een individuele holistische massage van 1.5 uur bij Peter. Je ervaart je lichaam om een heel andere manier. Je leert hoe je je meer kunt ontspannen, zodat je naar je gevoel kunt gaan.

Vind je een massage te intiem of niet prettig, dan mag je een andere groepsworkshop kiezen of kiezen voor een coachingsessie met Peter of een stylingsessie met Sylvia van 1.5 uur.

Terugkomsessie

Tot slot is er een terugkomsessie met aansluitend een borrel waarin we bespreken wat je hebt geleerd, wat je hebt ervaren en kun je vragen stellen.

Waarom een traject?

Een workshop helpt je één stap verder in een grote groep. In een traject breng je een aantal dingen in balans. Door de kleinere groepsgrootte en de langere workshops krijg je meer persoonlijke aandacht.

Inbegrepen:

  • Workshop Jij aan het roer van 4 uur
  • Boottocht van 4 uur inclusief koffie, thee en iets lekkers
  • Workshop Rust en Ontspanning van 2.5 uur
  • Individuele holistische massage sessie van 1.5 uur


Minimum deelname:
3 personen
Maximale deelname: 6 personen

Als er minder dan 3 personen zijn, kun je je naar keuze inschrijven voor een andere traject of ontvang je je geld terug.

Dit traject kan ook op individuele basis geboekt worden.

 

 

SHARING IS CARING