Nader te bepalen Nader te bepalen

De echte JIJ – groepstraject voor vrouwen

Je staat voor de spiegel en bent… blij! Dat is het resultaat van dit traject in een kleine groep vrouwen (3-6).   300 euro

Beschrijving

Thema van dit traject is het vergroten van zelfvertrouwen.

In dit traject zitten een aantal van onze meest populaire workshops en begeleidingsopties. Twee workshops Kleuradvies en het Vergroten van je zelfvertrouwen en een individuele holistische massage gaan ervoor zorgen dat je meer zelfvertrouwen hebt aan het eind van dit traject.

Workshop Beknopt Kleuradvies

Onder begeleiding van Sylvia werk je in de workshop Beknopt Kleuradvies van 4 uur aan de buitenkant. Welke kleuren passen nu echt bij jou en halen de mooiste jij naar boven. Zo halen we onzekerheden op dit gebied weg.

Workshop Basis make up

Daarnaast krijg je de workshop Basis make up van 2.5 uur. Hier leer je hoe je een natuurlijk ogende dag make up aanbrengt. Je krijgt persoonlijk advies over de foundation die bij jou huidskleur past

Holistische Massage

Om je meer op je gemak te voelen in je lichaam krijg je een individuele holistische massage van 1.5 uur bij Peter. Je ervaart je lichaam om een heel andere manier. Het helpt je bij het accepteren en houden van je lichaam.

Vind je een massage te intiem of niet prettig, dan mag je een andere groepsworkshop kiezen of kiezen voor een coachingsessie met Peter of een stylingsessie met Sylvia van 1.5 uur.

Waarom een traject?

Een workshop helpt je één stap verder in een grote groep. In een traject breng je een aantal dingen in balans. Door de kleinere groepsgrootte en de langere workshops krijg je meer persoonlijke aandacht.

Inbegrepen:

  • Workshop Beknopt Kleuradvies van 4 uur
  • Workshop Basis make up van 2.5 uur
  • Individuele holistische massage sessie van 1.5 uur


Minimum deelname:
3 personen
Maximale deelname: 6 personen

Als er minder dan 3 personen zijn, kun je je naar keuze inschrijven voor een andere traject of ontvang je je geld terug.

Dit traject kan ook op individuele basis geboekt worden.

SHARING IS CARING