Nader te bepalen Nader te bepalen

Personal shopping (voor Transvrouwen)

De juiste kledingstijl helpt je om je er écht vrouwelijk uit te zien!. Maar hoe doe je dat? Een personal shopping van 4 uur in Amsterdam met Sylvia helpt je op weg.

Personal shopping

Voel je je na je coming-out of transitie heel opgelucht en gelukkig, maar vindt je het plaatje nog niet compleet of zie je nog niet de echte vrouw in de spiegel die je werkelijk bent?

Tijdens een personal shoppen sessie gaat Sylvia 1 dagdeel (4 uur) met je op pad. Dit gebeurt standaard in Amsterdam, gedurende een ochtend of middag. Sylvia kan naar een andere stad naar keuze komen als de reiskosten vergoed worden. Ze helpt je met het vinden van kleding die past bij jou en zorgt dat je als vrouw gaat stralen!

Beknopte intake (0,5 uur)

We beginnen met een intake van 0,5 uur op locatie, waarin je laat zien of vertelt wat je wilt. Eventueel kun je eigen kleding meenemen waar je iets bij zoekt.

Samen shoppen (3,5 uur)

Daarna ga je 3,5 uur shoppen en gaan we op zoek naar schoenen, kleding en accessoires.
Mocht je nog geen zicht hebben op je eigen stijl, dan raad ik je aan te beginnen met een stijladvies.

Een uiterlijk dat past bij je innerlijk

Als je uiterlijk past bij je innerlijk dan straal je balans en kracht uit! Je kijkt in de spiegel en denkt “ja dit ben ik”. Andere mensen zien dan ook de vrouw die jij bent en je krijgt positieve reacties.
Heb je daar zin in? Boek dan een shopsessie van 4 uur.

Je plek reserveren

Na betaling neemt Sylvia contact op om een afspraak met je te maken. Je shopping sessie wordt in principe binnen 1 maand ingepland. Als dat niet lukt, wordt je geld direct teruggestort als je dat wilt.
Wil je liever vooraf een datum afspreken, bel dan even.

Review Lidi

Die personal shopping dag is er eentje om in te lijsten geworden. Mooi weer, top gezelschap, lieve coach, fijne winkeldames, heerlijk gegeten op een terrasje, kijkend naar mensen en genietend van het feit dat ik juist niet opviel. En constant Sylvia bij me om me te steunen en te helpen met keuzes maken, kleding proberen wat ze adviseerde. Ze is eerlijk en schroomt niet om haar mening te geven. Gaaf, top, geweldig.

Ik heb zelfs een heel mooi setje in groen gekocht, een kleur die onderaan mijn keuze-lijstje zou staan maar wat staat het mooi!!

Het resultaat?

Na een uurtje of 5 shoppen en met 6 tassen kleding, sjaaltjes, sieraden en een paar sjieke damesschoentjes, alles mooi en vrouwelijk, bij me passend, weer naar huis gegaan. Met vermoeide voeten maar blij als een kind, gelukkig, vrouwelijk, Lidi.

SHARING IS CARING