Franny (2)

Wat is een dag shoppen met Sylvia toch leuk! Het succes hangt uiteraard af van de vooraf gemaakte afspraken over wat we gaan doen. Het doel was een “capsule” te creëren, een aantal kleidingstukken (broek, jasje, rok, topjes, truitjes) die qua kleuren en stijl op elkaar afgestemd zijn, zodat er veel combinaties mogelijk zijn. Uiteraard rekening houdend met mijn wensen, zoals bijvoorbeeld een broek met een hoge taille en wijde pijpen.
Als stad om te shoppen hebben we Haarlem uitgekozen. Vooraf had Sylvia een selectie van winkels gemaakt op basis van haar ervaringen en mogelijke kledingkeuzes via de websites. We zijn van 10 tot 4 uur winkel in en winkel uitgegaan met veel kleding passen en uiteraard kopen. We hebben ook nog wat sierraden en make-up gekocht. Aan het eind van de dag stond ik met een hele verzameling tassen en een nieuwe garderobe weer bij mijn auto.
Aan gezelligheid heeft het uiteraard niet ontbroken, ook met koffie en broodjes voor lunch. Maar het beste is toch wel om de hele dag als vrouw rond te lopen en ook in winkels als mevrouw te worden aangesproken. Dat is een forse opsteker voor je zelfvertrouwen en je zelfbeeld. Ik vind het een aanrader.
Groeten, Franny