Hanah

Al een aantal jaren ben ik op zoek naar mijn werkelijke ik. Veel lezen en gesprekken met psychologen maken, stapje voor stapje, voor mij duidelijk wie ik ben en wie ik wil zijn. Op zoek naar antwoorden op mijn vragen kwam ik de site van Translifestyle tegen. Na het lezen van de site en de reacties was mijn interesse direct gewekt. Hier wilde ik iets mee doen.

Na het even op mij te hebben laten inwerken een afspraak met Sylvia gemaakt voor een kleur- en stijladvies en een make-up advies en training.

Het voelde bij aankomst direct fijn. Na een gezellige kennismaking gingen we in een ongedwongen sfeer aan de slag met mijn meegenomen kleding en de kleding en accessoires die Sylvia heeft. Het geeft een enorme boost in mijn zelfvertrouwen na een bevestiging van de juiste kledingkeuze en daarnaast de adviezen om het nog mooier en beter te maken.

Tussendoor had Sylvia een luisterend oor om onder het genot van een kopje koffie mijn zoektocht en vragen aan te horen een mogelijke oplossingen aan te reiken.

Daarna de make-up training wat een ”eye” opener was en ook daarbij richting geeft op mijn pad. Ook hier gaf het mij een enorme boost in mijn zelfvertrouwen, zelfs zoveel dat ik met make-up op naar huis durfde. Wat een leuke en inspirerende dag. Het heeft mij de ruimte gegeven voor een volgende stap. Hartelijk dank Sylvia.

Liefs Hannah