Jeanne (3)

Hoi hoi lieve belangstellende,

Als eerste de beste wensen, this al wat laat ervoor maar toch. Wat een jaar en wat gaan we dit jaar weer beleven?

Zullen we nog winter krijgen en dat gaan beleven als transgender hi hi . Op hakken door de sneeuw? Ja, wie zal het zeggen. Ben nog steeds erg druk met alle dingen en zie mezelf nog steeds veranderen. Merk dat mijn lopen ook een ander patroon cq ritme heeft nu, maar ook met name mijn gezicht wat nog steeds transitie heeft.

Ja, nog afgezien van mijn tieten want dat groeit ook maar door.

Maar staat wel super in leuke jurkjes enz, dus mag zeker niet zuren hi hi.

Ook ondertussen weer super leuke mensen ontmoet in de Meet and Greet die ik doe. Was weer even op laag pitje door die covid onzin maar ja. Gelukkig dat er toch nog veel lieve mensen bestaan die er echt voor je zijn als het even nodig is. Hoor jammer genoeg nog steeds veel verhalen van een andere kant. Ja, veel zullen dit herkennen; 1 woord: walgelijk.

Maar ook veel leuke dingen te melden, door mijn PTSS was ik in aanraking gekomen met hulphonden org. In contact gekomen en heb ik nu een super hondje die mij bij staat op moeilijke momenten.
Nou, kan geen minuut meer zonder mijn schatje Nero. Echt een aanrader als je ook in die positie zit om daar eens navraag naar te doen. Ik heb veel info nu daarover. Tegenwoordig ook particuliere org doen dit. En ja tuurlijk de fasion, nog even en de mooie tijd komt weer voor jurkjes, topjes, blouse enz. Heb op mijn site weer tal van leuke combi’s staan. Ook is er weer een prachte verschil in de make up. Wat in was is uit en omgekeerd. Super leuke nieuwe dingen waar we echt van uit ons dak gaan en positief gezien.
Binnenkort weer veel nieuwe dingen, fasion op mijn site.

Nog even over stand van zaken voor transgender teams enz.

De kontakten geven nog altijd dezelfde ellende door, ellenlange wachtlijsten, periodes van ja schrik niet 3 jaar. Niet te geloven in het jaar 2022! Ja met 500 euro betalen gaat het sneller. Maar het gaat niet om het geld, tuurlijk niet! Een ware nachtmerrie voor de nu transgender. Je voelt van alles maar kan niets door dit beleid. Ook die trans v in de politiek doet geen moer. Wetgeven vpor oa geslacht en naam hoeft enkel ondertekend te worden nog, maar nee hoor. Laat ons maar lekker hangen. Kom je dan als trans v eindelijk bij dat team zeggen ze, nou ga eerst maar eens 3 maanden met nep tieten lopen en kom dan maar weer eens terug. Hoorde 2 weken geleden dit zelfde verhaal weer boven komen. Ja het genderteam. Nou zijn ze niet geweldig ? Hoogste tijd dat dit gaat veranderen beste mede transgenders. Maar ook voor de trans man is het een bezopen beleid hoor.

Tja het leven is soms een beetje moeilijk hi hi .

Maar kop in de wind en gewoon doorgaan. Heel veel liefs van mij en sterkte in jullie transitie. Laat snel weer wat van mij horen. Groet Jeanne Karme