Laura

Vandaag ben ik op advies van een vriendin bij Sylvia van Trans Life Style geweest voor een compleet stijladvies. Na een gezellig kopje koffie zijn we begonnen met het kleuradvies. Tijdens het kleur advies heeft ze gekeken naar welke kleuren goed bij mij staan. Gelukkig vond ik in de meeste kleuren leuk šŸ˜‰ behalve een paar paarse varianten. De meeste van mijn kleding heeft al redelijk de juiste kleur op twee blouses na. In sommige gevallen mochten de kleuren wat intenser.Ā Ā Als onderdeel van het kleurenadvies heb ik een persoonlijke kleurenkaart gekregen met daarop de kleuren die me goed staan. Dat is super handig. Die heb ik later in de middag al direct gebruikt.

Na een tweede kopje koffie zijn we verder gegaan met het kleding stijladvies. Na het bekijken van mijn lichaamsvorm en het meten van de verhoudingen hebben we alle soorten kledingstukken besproken. Van het type hak van mijn schoen tot de vorm van mijn bril. Maar ook wat voor soort rok past het best bij mij en ook wat voor soort top en wat voor soort kraag past het beste bij mijn lichaam. Dit was erg verhelderend. Op advies van Sylvia had ik ook een deel van mijn garderobe meegenomen. Door die te gebruiken liet ze me duidelijk zien wat bijvoorbeeld het effect was van een shirt met V-hals ten opzichte van een shirt met een ronde hals. Ook de rok lengte maakte een groot verschil.

Sylvia liep rustig door alle soorten kleding stukken heen. Van de kleur van de panty tot bijvoorbeeld het soort sieraden dat het beste bij mij paste. Sylvia lette voor mijn gevoel op alle details. Zelfs het patroon van de opdrukken werd besproken.

Het was een erg leuke en leerzame ochtend. Het was een super relaxed gesprek en de tijd vloog om. Super bedankt Sylvia voor deze leerzame ochtend. Ik weet nu een heel stuk beter wat voor soort en kleur kleding ik moet kopen en hoe ik dingen kan combineren tot Ć©Ć©n.

Groetjes, Laura