Lisa

Het leven bestaat uit vele facetten, noem het de levenspuzzel, deels zijn of worden de stukjes voor je gelegd, maar een deel kan je zelf leggen.
Dit geeft je de keus en verantwoordelijkheid voor de invulling van je leven.
Het gender puzzelstukje heeft misschien wel de meest variaties, van zekerheid tot onzekerheid, wie ben ik, waar sta ik en waar wil ik zijn.
Helaas wordt dit puzzelstukje door de maatschappij vaak verwrongen en maakt dit een eerlijke keuze voor jezelf moeilijk of zelfs onmogelijk.
Je hebt een zichtbare kant (kleding, uiterlijk, gedrag) en een innerlijke kant (gevoel), probeer deze in harmonie te brengen om zo een zinvol bestaan te vinden.
In deze zoektocht is het fijn om een luisterend oor te vinden en om aangereikte “wegwijzers” wel of niet te volgen, om op deze wijze een weg te vinden die in jou omstandigheden past.
Na mijn keuze voor een stijladvies en een make-up sessie en afspraak gemaakt.
In een open en invoelend gesprek gaat Sylvia in op de voor jou belangrijke aspecten en in een dialoog om een aanpak te kiezen.
Voor mij, als man, was het belangrijk om de uiterlijke aspecten (kleding/make-up) te versterken en zo vanuit mijn vrouwelijke kant een totaal beeld en gevoel te verkrijgen over het “vrouw” zijn.
Uiteraard is dit een eerste stap, je zal en moet het uiteindelijk zelf doen.
Een bezoek is een bijdrage om zo een stukje vertrouwen te krijgen en een stimulans om verder te werken aan je eigen ik.
Kijk vooruit om zo het verdere geluk in je leven te vinden, stel het niet uit, je leeft maar eenmaal.
Liefs Lisa