Non-binair

NON-BINAIRE TRANSGENDER PERSONEN

Mens? Transgenderpersoon? Of noem je je nog anders?

Man zijn en dat uitdragen in je leven. Vrouw zijn en daar invulling aangeven. Het is ingewikkeld voor iedereen. Zeker als je de keuze voor een ander geslacht maakt als waarin je geboren bent.

Maar jij voelt je niet man, niet vrouw. Je identiteit heeft geen naam. Transgenderpersoon? Alleen maar de naam mens? Daar is onze maatschappij niet echt op ingericht.

Wat betekent dat in je dagelijkse leven, je lifestyle? Het antwoord wijkt af van de gebruikelijke gewoontes. Hoe je met jezelf omgaat. Hoe anderen op jou reageren.

Officiële instanties vinden dat een privé zaak. Maar hoe doe je dat dan?

Translifestyle wil je daarbij helpen. Met professionele styling en coaching word je ondersteund om jouw identiteit vorm te geven; zodat jij jezelf kan laten zien aan de wereld zoals je bent! Stralend en vol zelfvertrouwen!

Transgender Netwerk Nederland zegt hierover (10-06-16):
Ooit dacht men dat er alleen mannen en vrouwen waren. Nu wordt daar genuanceerder over gedacht. De mensen die zich man noch vrouw voelen, non-binaire transgender personen, worden steeds zichtbaarder. TNN vindt dat we onze taal daarvoor moeten aanpassen en hield afgelopen maand een verkiezing voor het non-binaire voornaamwoord.

“Elke dag geconfronteerd worden met maar 2 keuzes – hij òf zij – terwijl ze allebei niet bij je passen, is frusterend. Je voelt je niet gezien”.
CB Berghouwer (zelf non-binair)

Lifestyle

Nieuwe ervaringen, je grenzen verleggen en veel plezier. Geef vorm aan de echte jij met onze evenementen, cursussen en workshops.

Ontmoeten

In een veilige omgeving ontmoet je nieuwe mensen tijdens workshops en evenementen.

Jezelf zijn

Goed in je vel zitten en blij zijn met jezelf. Van binnen, in je lichaam en van buiten. Persoonlijke coaching, styling, workshops en online cursussen.

Je bent welkom, als je dat wilt

In de afgelopen tijd hebben we veel met transmannen en transvrouwen gesproken. Samen met hen hebben we producten en diensten gemaakt die hen helpen om meer te kunnen zijn wie ze zijn.

Maar we hebben jou, transgenderpersoon, nog niet ontmoet in ons netwerk. Dat zouden we wel graag willen. Je bent welkom bij ons, hoe je ook bent en hoe je je ook voelt.

AANBOD VOOR TRANSGENDERS

Meedoen aan onze workshops, evenementen, styling- of coachingstrajecten? Vanaf september staan ze online. Maar er staat al een voorproefje. Wil je een persoonlijk traject? Neem dan contact op.