Over ons

OVER ONS
WIE ZIJN DE MENSEN ACHTER TRANSLIFESTYLE?

SYLVIA

Sylvia: Mijn passie is het zoeken van oplossingen voor vragen van mensen waar nog weinig mogelijkheden voor zijn, mensen voor wie het lichaam specifieke eisen aan kleding stelt en die zich daardoor onzeker kunnen voelen, zoals bijvoorbeeld transgenders.

Ik help hen met stylingadviezen het uiterlijk aan te laten sluiten op het innerlijk zodat de vrouw of man die ze écht zijn aan de buitenkant te zien is. Waardoor ze trots in de spiegel kunnen kijken en door andere mensen met de juiste persoonsvorm worden aangesproken.

PETER

Peter: Andere mensen helpen is mijn belangrijkste drijfveer; het geeft betekenis aan mijn eigen leven. Ik heb gemerkt dat veel mensen de verbinding met hun lichaam verloren zijn. Ze luisteren niet naar de signalen in hun lijf. Ze zitten vooral in hun hoofd. Het lijf is de gids van je leven. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in life coaching, lichaamsgericht coaching, massage en het vergroten van het lichaamsbewustzijn.  

Ik help transgenders om zich sterker te voelen en rust, balans te vinden in hun leven. Het wordt dan makkelijker om contacten aan te gaan en prettiger te functioneren, zowel privé als in werk.

GESCHIEDENIS

LOCATIE

VISIE

Wij zijn mens, allemaal. Elk mens mag zijn wie hij/zij is. Wij willen dat mensen zich thuis voelen in deze wereld. Om helemaal te mogen zijn wie ze zijn, van binnen en van buiten.

MISSIE

Wij helpen transgenders voor, tijdens en na hun transitie. Doel is om hun uiterlijk te laten aansluiten op het innerlijk. Waardoor ze trots naar zichzelf in de spiegel kunnen kijken en door andere mensen met de juiste persoonsvorm worden aangesproken.

WERKWIJZE

Wij helpen transgenders om hun lichaam te accepteren, het te ervaren en er trots op te zijn. Dat doen we door styling, coaching en het organiseren van workshops en events.

PARTNERS

Wij staan open voor samenwerking en partnerships met andere organisaties, bedrijven en groepen rond het thema Transgender Lifestyle.  Dat kan zowel een officieel partnership zijn, maar ook via informele contacten.

Officieel partner van TransAmsterdam

Begin 2015 is het eerste contact gelegd met TransAmsterdam door Lisa Luijten. Wij hebben toen met het bestuur gesproken over wat we voor elkaar konden betekenen, vooral op het gebied van lifestyle. Tijdens de Transpride 2015 hebben wij een eerste workshop gegeven met groot succes.

Het was ook duidelijk dat er nog heel veel te leren en te doen was. Er volgden talloze borrels, bijeenkomsten en interviews om helder te krijgen waar vragen en behoeften lagen. Gesprekken met o.a. het bestuur hoe wij daar samen invulling aan konden geven. Nog meer workshops en een pilot traject voor transmannen en transvrouwen in verschillende fases van transitie.

Dit alles heeft ertoe geleid dat wij sinds begin 2016 officiële partner zijn van TransAmsterdam. De invulling van dat partnerschap ontwikkelt zich nog elke dag. Wij zijn trots en blij om officieel partner van TransAmsterdam te zijn.

SYLVIA KRUISSINK

Mijn interesse voor het bereiken van zelfvertrouwen over je uiterlijk en een mooie uitstraling hebben, heeft te maken met mijn achtergrond als ergotherapeut en interieurstylist.

Ruim vijfentwintig jaar heb ik mensen met een beperking begeleid in hun dagelijkse activiteiten met als doel deze zo zelfstandig mogelijk uit te kunnen voeren. Daardoor ben ik nauw betrokken geweest bij het privé-leven van vele mensen en gezinnen, die zich in het begin vaak onzeker voelden en worstelden met lastig oplosbare vragen.

Bijna dagelijks heb ik gezien hoe belangrijk omgeving, uiterlijk, gevoel en uitstraling is. Als dit in balans komt geeft dit een enorme boost aan het zelfvertrouwen en levensgeluk. Daarom heb ik mij een aantal jaren terug geschoold tot Imagostylist.

Al mijn ervaringen komen samen in dit mooie vak. Mensen helpen om de eigen persoonlijkheid, het innerlijk, aan de buitenkant te laten zien in een eigen stijl. Hen daarin te adviseren zodat ze zelfvertrouwen krijgen over hun lichaam en uiterlijk. Én ervoor zorgen dat het uiterlijk aansluit op de persoon die ze zijn en de talenten zie zij hebben!

PETER KRUISSINK

Voel jij je onzeker? Ben je niet op je gemak in je veranderende lichaam? Belemmert dit jou in je dagelijkse contacten of op je werk? Dan werk ik graag met jou als life-coach of als holistisch masseur.

Ruim 20 jaar werk ik als leidinggevende in een overheidsorganisatie. Binnen deze functie heb ik vele mensen geholpen met hun ontwikkeling en loopbaan. Ik ervaar dat mensen veel behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling en zoeken naar zingeving in hun leven. Méér zijn dan puur een goede vakspecialist.

Daarom heb ik mij geschoold tot Lifecoach, Lichaamsgericht Coach en Holistisch masseur.  Met al deze kennis en ervaring begeleid ik mensen op zowel cognitief, lichamelijk, geestelijk als gevoelsniveau tot een krachtig en talentvol persoon die met zelfvertrouwen in het leven staan. Dat is prachtig, daar word ik ook gelukkig van!