PETER KRUISSINK

Oprichter

Voel jij je onzeker? Ben je niet op je gemak in je veranderende lichaam? Belemmert dit jou in je dagelijkse contacten of op je werk?

Dan werk ik graag met jou als coach of als holistisch masseur.

Ik heb bijna 20 jaar ervaring als leidinggevende in een overheidsorganisatie. Binnen deze functie heb ik vele mensen begeleid met hun ontwikkeling en loopbaan. Om mensen nog beter te kunnen begeleiden heb ik 2 coachopleidingen gevolgd en ben ik sinds 5 jaar Lifecoach en Lichaamsgericht Coach. Via coaching begeleid ik mensen op professionele wijze bij hun gewenste persoonlijke ontwikkeling. Om nog meer vanuit lichaamsbewustzijn te kunnen begeleiden heb ik een opleiding tot holistisch masseur gevolgd. Op deze wijze kan ik in de volle breedte van cognitief, lichamelijk, geestelijk en gevoelsniveau begeleiden.

Mijn passie is water; ik geniet ervan om op het water te zijn. Het geeft rust, nieuwe energie en inspiratie! Daarom is het heel fijn om te werken aan de oever van het IJ, met een elektrische sloep voor de deur. Regelmatig ga ik varen en gebruik ik onze sloep om fijne en effectieve coach- en trainingssessies te houden op het water.

 

Er zijn drie sporen waar ik je graag mee help: het vergroten van je zelfvertrouwen, ontspannen en het vergroten van je lichaamsbewustzijn.

Rust en voldoende zelfvertrouwen om keuzes te maken die bij jou passen. Dat is het resultaat uit mijn coachingstrajecten en workshops. Je voelt je gelukkig, bent blij met jezelf en contact met anderen gaat als vanzelf!

Massage helpt om je te ontspannen en jouw lichaamsbewustzijn te versterken, je voelt je makkelijker thuis in je lichaam.

 

peter@translifestyle.nl 06 44870734