SYLVIA KRUISSINK

Oprichter

Mijn interesse voor het bereiken van zelfvertrouwen over je uiterlijk en een mooie uitstraling hebben, heeft te maken met mijn achtergrond als ergotherapeut en interieurstylist.

Ruim vijfentwintig jaar heb ik mensen met een beperking begeleid in hun dagelijkse activiteiten met als doel deze zo zelfstandig mogelijk uit te kunnen voeren. Daardoor ben ik nauw betrokken geweest bij het privé-leven van vele mensen en gezinnen, die zich in het begin vaak onzeker voelden en worstelden met lastig oplosbare vragen.

Bijna dagelijks heb ik gezien hoe belangrijk omgeving, uiterlijk, gevoel en uitstraling is. Als dit in balans komt geeft dit een enorme boost aan het zelfvertrouwen en levensgeluk. Daarom heb ik mij een aantal jaren terug geschoold tot Imagostylist.

Al mijn ervaringen komen samen in dit mooie vak. Mensen helpen om de eigen persoonlijkheid, het innerlijk, aan de buitenkant te laten zien in een eigen stijl. Hen daarin te adviseren zodat ze zelfvertrouwen krijgen over hun lichaam en uiterlijk. Én ervoor zorgen dat het uiterlijk aansluit op de persoon die ze zijn en de talenten zie zij hebben!

Wil je kennismaken of met mij werken? Neem dan gerust contact op.

Willem Noorlanderkade 2
1025 MN Amsterdam

06 – 12106375

Sylvia@translifestyle.nl

sylvia@translifestyle.nl 06 1210 6 375