Trans Art School online workshop linoleum-druk

Er zijn weer nieuwe workshops at TransAmsterdam Trans Art School!

Na een pauze zijn wij blij om aan te kondigen dat er weer nieuwe workshops aankomen bij de Trans Art School. De eerste twee online workshops beeldende kunst worden gegeven door Levi. @trash.chique En we gaan beginnen met een workshop “Linoleum snijden”. De online workshops worden gegeven in het Nederlands en zijn beschikbaar voor trans en non-binaire jongeren.

Wil je meedoen? Je kunt je aanmelden door een mail naar tas@transamsterdam.nl te sturen. Bij de workshop hoort ook een pakket met materialen die nodig zijn voor het linoleum snijden. Als je je voor 26 mei aanmeldt, wordt er een pakket met instructies naar je huis gestuurd. De instructies krijg je dan via video van Levi.

Deze komende workshops zijn online, maar wij hopen jullie snel weer te kunnen verwelkomen bij onze workshops in de Batjanzaal Cultureel Centrum in de Indische Buurt, Batjanzaalstraat 68 Amsterdam.

Trans Art School workshops zijn mogelijk gemaakt door het Kansfonds, Oranje Fonds, Janivo Fonds en de Gemeente Amsterdam.

https://lnkd.in/dgaXHbV

Lees meer over de Trans Art School https://www.transamsterdam.nl/trans-art-school