TransLifestyle geeft workshops bij Gender Blender

GenderBlender is een evenement rondom genderdiversiteit met als doel te informeren en te verbinden. Met een prikkelend programma, innemende gasten en een verrassende en verwarmende diversiteit aan bezoekers. Voor belangstellenden (persoonlijk, of vanuit werk of opleiding), maar vooral ook voor iedereen die bezig is met het eigen ‘genderhokje’.

Er is een plenair programma vanaf 12:00 dat je kunt volgen. Maar er zijn ook interessante workshops. Speciale aandacht gaat uit naar het versterken van de positie van de T(rans) en I(ntersekse) en Q(ueer). Het wordt zogezegd een empowerende GenderBlender! Een aantal leden van de jongerengroep die zelf in transitie is, helpt bij het initiatief.

Wil je deelnemen aan één of meer workshops? Meld je dan aan via m.sieben@cocnoordoostbrabant.nl (vol = vol). Het programma is hieronder gegeven. Het is voor de organisatie prettig om te weten dat je komt, dit kun je laten weten via https://www.facebook.com/GenderBlenderNL/ of bovenstaand mail adres. Maar het is niet noodzakelijk. Voel je vooral welkom om te komen wanneer jij wil.

TransLifestyle verzorgt 3 maal de workshop ‘De eerste indruk’ en staat ook op de informatiemarkt.

Zondag 5 november | 12.00 | Van Aken in het Werkwarenhuis, Tramkade, ‘s-Hertogenbosch